Izsiljevanje

Tigrica je želela poslovnežu uničiti življenje

U.K.
26. 2. 2018, 20.45
Deli članek:

Starleta, ki se je v preteklosti že znašla v težavah, je s prijateljico in prijateljem izsiljevala poslovneža. Policija je trojico že aretirala.

Anabela Šćekić (39), imenovana tudi Tigrica, se je znova znašla v težavah. In tokrat bi lahko celo pristala za zapahi. Anabelo so namreč policisti aretirali zaradi obtožb o izsiljevanju. Po informacijah srbskih medijev naj bi izsiljevala 34-letnega poslovneža; grozila naj bi mu, da mu bo popolnoma uničila življenje.

Prijava

Žrtev, ki je ostala anonimna, je o izsiljevanju obvestila policijo, ta pa je zvezdnici srbskih resničnostnih šovov nastavila past. Moški je sodelavca Tigrice zvabil v kavarno, kjer so pogovoru prisluškovali policisti. Ko se je izsiljevalec izdal, ga je policija aretirala. Poleg njega so aretirali Anabelo in še eno žensko, ki naj bi sodelovali pri izsiljevanju. Po nepotrjenih informacijah naj bi bila Anabelinasodelavca 41-letni Radovan Lukajić in 23-letna Tijana Štulović.

Posnetek

Žrtev so menda izsiljevali s posnetkom spolnega odnosa, ki naj bi ga z žrtvijo posneli na mobilni telefon. Kmalu po nastanku posnetka naj bi poslovneža poklical Lukajić in dejal, da mora plačati 20 tisoč evrov, sicer mu bodo uničili življenje. Poklicala naj bi ga tudi Anabela in zahtevala dodatnih 300 evrov za telefon, na katerem so bili posnetki, ki naj bi ga izgubila, če bo žrtev plačala. Moški pa zneska ni želel plačati in je o vsem skupaj obvestil policijo. Po navodilih policije je nato sprejel njihove pogoje in policiste pripeljal do aretacij. Lukajića so aretirali, ko mu je žrtev izročila denar. Trojica je trenutno v 48-urnem priporu, nato pa jih bodo predali višjemu tožilstvu.

Tigrica

Anabela Šćekićje bila sicer medicinska sestra. Pred časom je pritegnila pozornost javnosti, ko je poslovneža Dejana Popovića - Tigra obtožila, da jo je silil v nenaravne spolne odnose. Takrat je tudi dobila vzdevek Tigrica. Kmalu zatem je nastopila v resničnostnem šovu Hotel Maldivi. V šovu se je stepla s sotekmovalko Jeleno Milovanović - Kobro in pri šovu so se odločili, da jo kaznujejo z 20 tisoč evri kazni zaradi nespoštovanja pogodbe.