ATENTAT NA ULICI

Poskusili so me ubiti!

mv
9. 10. 2016, 20.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Srbski pevec Šaban Šaulić je na nedavnem gostovanju v eni od oddaj na srbski televiziji razkril, da so ga nekoč na Dunaju poskušali ubiti. V hrbet so mu večkrat zarinili nož, a so ga zdravniki na srečo uspeli zakrpati.

Šaban je na Dunaju za las ušel smrti.

Srbski zvezdnik Šaban Šaulić ima za sabo pestro kariero, ki pa ni bila vedno polna le lepih izkušenj. Petinšestdesetletni glasbenik je med nedavnim gostovanjem v eni od srbskih pogovornih oddaj razkril, da je le za las ušel smrti po napadu na Dunaju. »Napadli so me z nožem na hodniku stanovanja. Naenkrat me je roka potegnila v temo in začutil sem nož v hrbtu. Niso me prenehali zabadati, a na srečo so vsakič zgrešili živec. Hoteli so me ubiti, o tem sem prepričan,« je voditelju razložil Šaulić in dodal, da se je po napadu in pobegu storilcev zvlekel v stanovanje, prehodil 75 stopnic in poklical prijateljico, ki mu je nato prišla na pomoč. Odpeljali so ga v bolnišnico, kjer so ga zdravniki še zadnji hip uspešno zakrpali. Po tem dogodku je za nekaj časa zapustil Dunaj, saj se je bal, da se bodo napadalci, potem ko bodo izvedeli, da je preživel, slej ko prej vrnili in zaključili posel.

Žena Gordana mu že 41 let stoji ob strani.

Z ženo Gordano se je poročil dvakrat

Sicer pa je pevec, ki je nedavno postal del ekipe žirantov v oddaji Pinkove zvezde, voditelju in gledalcem v studiu zaupal tudi več lepih stvari. Med drugim to, kako mu je uspelo, da je že 41 let poročen z isto žensko. Gordana mu stoji ob strani od vsega začetka, skupaj pa imata tri otroke, sina Mihajla ter hčeri Ildo in Sanelo. Čeprav mnogi občudujejo njuno ljubezen in trdnost njunega zakona, pa jih večina ne ve, da sta se pred leti celo ločila! »Jaz sem bil kriv. Zabaval sem se s prijatelji po barih in včasih me tudi po tri dni ni bilo domov. Pozabili smo na to, da imamo žene,« je v smehu razlagal voditelju. »Moja žena je nekega dne seveda znorela in mi rekla, da če bom tako živel, je najbolje, da se ločiva. Bil sem popolnoma pijan in prepričan, da se šali. Podpisal sem neke papirje, ki mi jih je pomolila pod nos, in se šele dan kasneje zavedel, da so bili to ločitveni papirji,« se spominja Šaulić. Z Gordano sta ostala ločena le dobra dva tedna, nato sta si ponovno obljubila večno zvestobo in od takrat z roko v roki hodita skozi življenje.

Pevec je bil gost srbske pogovorne oddaje, v kateri je razkril kar nekaj skrivnosti.