Svet

Zabodla fanta, ker je ni poklical vsake dve uri

Simon Rosc
14. 11. 2013, 17.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Mlada, 21-letna mamica je s kuhinjskim nožem zabodla svojega fanta, ker je medtem, ko je šel s prijatelji ven, ni poklical vsaki dve uri.

Komaj 21-letna mamica Rhiann Burnie, ki se očitno bojuje z bolestnim ljubosumjem, je jezo stresla nad svojim fantom. Par je bil skupaj dobro leto dni, Rhiannina jeza pa se je razplamtela, ko jo je Shane McMullen (23) pustil samo doma z dveletnim otrokom. 

Sicer naj bi bila na zunaj njuna zveza povsem mirna in zdrava, a je tekom preiskave prišlo na dan precej podrobnosti, ki kažejo vse prej kot mirno plat mlade mamice. Usodno noč je Shane odšel s prijatelji na pijačo. Ker partnerice ni poklical vsaki dve uri, kot ji je obljubil, je izgubila živce.

Sprva je vpila, loputala z vrati pohištva, naposled pa pograbila nož in 23-letnika zabodla v ramo. Poškodovala naj bi ga tako močno, da so reševalci ob prihodu na kraj dogodka mislili, da je nesrečnik umrl. Po navadi je ob takšnih izbruhih Shane odšel iz hiše in pustil svoje dekle, da se umiri. Kot je povedal na sodišču, je bilo njuno razmerje dobro do osmega meseca, nato pa so se začele dogajati korenite spremembe, vidne predvsem v partneričinem vzkipljivem temperamentu.