Zabava

Sanja Grohar pogreša 'štango'

M.V.
14. 11. 2013, 19.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Gibi ob drogu so pred leti osvojili nešteto predstavnic ženskega spola, ki so v tem ''športu'' našle idealen način za sprostitev in vadbo, ki ni nujno povezana s prostori dvomljivega slovesa. Tudi vse več znanih Slovenk ob drogu vzdržuje kondicijo, poleg tega pravijo, da se v času vadbe počutijo kot ženske.

Facebook

Pogreša drog

Pevka Sanja Grohar je ples ob drogu trenirala kar leto in pol, nato pa odnehala zaradi pomanjkanja časa. "Bilo je veliko težje, kot si ljudje predstavljajo, da se le vrtiš okoli droga. Po polurnem intenzivnem ogrevanju sledijo vaje ob drogu, pri katerih sem imela velikokrat bolečine v mišicah in modrice. Moraš pa ga tudi obvladati, da je lepo videti. Jaz sem osvojila do obrata na glavo, nato pa sem odnehala,« pravi Sanja.

Mančina hrana za dušo

Pevka Manca Špik redno vzdržuje svojo postavo z vadbo v fitnesu, ob drogu pa je odkrila povsem nove dimenzije telovadbe. »Čas, ko sem sama s sabo na senzualnem plesu ob drogu, je neprecenljiv! Hrana za dušo,« pravi Manca.

Facebook

Trenutek, ko začuti, da je ženska

Martina Vrhovnik, nekdanja žena igralca Sebastijana Cavazze, je bila ena prvih slovenskih estradnic, ki je začela plesati ob drogu, pred kratkim pa je iz ljubiteljske plesalke postala učiteljica tega čutnega športa. »Jaz kot inštruktorica. Prvič v življenju. Ples ob drogu ni klasična rekreacija, kjer gledaš na uro, da bo konec. To je zgodba. To so čustva. To je trenutek, ko začutimo, da smo ženske. Dve uri treninga, ki mine, kot da bi tlesknil s prsti," je poetično opisala Martina.

Facebook

Za zabavo

Tudi voditeljica Nina Osenar se je preskusila v vadbi ob drogu. Sicer bolj za zabavo kot zares na enem od dogodkov, kjer je imela vlogo voditeljice, slovenska striptizeta Pia, ki jo je Nina spoznala med snemanjem Big Brotherja, pa je nastopala. Po fotografiji sodeč, je tudi Nina uživala ob drogu!

Facebook