Zabava

Špela Grošelj resnično nima sreče

mv
14. 11. 2013, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Špela Grošelj resnično nima sreče v ljubezni. Potem ko je spomladi priznala, da se je ponovno zbližala s svojim nekdanjim fantom Bojanom Kurežem, je zdaj spet samska, njen bivši pa se je zatekel v objem nove plavolaske, ki smo jo pred kratkim lahko gledali po televiziji. Domžalčanka Špela Grošelj je še pred kratkim potrdila, da s podjetnikom Bojanom Kurežem nista več par, saj naj bi ugotovila, da preprosto nista za skupaj.

Mediaspeed, arhiv Planet TV

Pevka se s tem ne obremenjuje preveč in uživa v prednostih samskega življenja. A očitno ne v tolikšni meri kot njen bivši, ki so ga pred dnevi v eni od mariborskih diskotek ujeli v objemu nove plavolaske. Slednja naj bi se izkazala za Moniko Medved, ki se je v šovu Ljubezen na seniku potegovala za srce vinarja Jureta Štekarja, a je izpadla med prvimi.

Mediaspeed, arhiv Planet TV

Par naj bi se zbližal na plesišču in preplesal noč na eni od zabav mariborske fakultete za turizem. Dvaintridesetletni poslovnež očitno pada na bujne plavolaske in po koncu razmerja s pevko ni prav nič osamljen, temveč svoj novi samski stan zajema s polno žlico. Čas bo pokazal, ali bo prav Monika njegova nova medijska partnerica.