Svet

So našli legendarno bitje?

S.R.
28. 8. 2013, 14.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pa so jo našli...zopet ali zares?. Legendarno bitje čupakabra, ki naj bi se hranilo s kozjo krvjo je že več stoletij del ameriške kulture, sedaj pa se je pojavila še ena nenavadna žival, ki bi lahko bila skrivnostna čupakabra.

Huffington Post

Nutricionistka Phylis Canion iz Teksasa ima namreč ostanke nenavadne živali za katero trdi, da je čupakabra. Ostanke, podobne psu z modro dlako je ob cesti pobrala že leta 2007, a je njena zgodba šele sedaj prišla v javnost. Ravno v tistem času je sicer poskušala tudi izvedeti, kaj pobija kokoši na njenem ranču.

Vsakič, ko so našli mrtvo kokoš je imela le-ta namreč odprto rano na grlu, poleg tega pa naj bi bile vse mrtve živali povsem brez krvi.

 

Phylis je izgubila 28 kokoši, preden so našli truplo nenavadne živali. Za medije je Phylis povedala, da takšne živali še nikdar ni videla. Tehtala je okoli 20 kilogramov, imela je jekleno modre oči, smrček, ter čudno kožo, ki je bolj spominjala na slonovo, kot na tisto pri volkovih ali kojotih. Poznavalci sicer pravijo, da imajo nekateri volkovi lahko modre oči, a ne meiški volkovi, ki jih je v Teksasu kar precje. 

Huffington Post