Svet

10-letna deklica posilila 4-letnika

M.J.
28. 8. 2013, 15.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Skupina otrok se je v aprilu na igrišču stanovanjskega kompleksa igrala 'zdravnike'. Policija pa trdi, da je deklica neprimerno otipavala dečka. Zaradi tega bo morala v oktobru stopiti pred sodišče.

10-letni deklica iz ZDA, katero so mediji poimenovali Ashley, se bo morala pred sodiščem zagovarjati zaradi obtožb o domnevnem posilstvu 4-letnega dečka. Skupina otrok se je v aprilu na igrišču stanovanjskega kompleksa igrala 'zdravnike'. Policija pa trdi, da je deklica neprimerno otipavala dečka. ''Nikoli še nisem imel opravka s tako mladim dekletom, obtoženim za tovrstni zločin. Tukaj je govora o neprimerni igri, ki je privedla do tega, da je otrok obtožen za posilstvo,'' je dejal aktivist Quanell X. Deklica je bila zaradi tega tudi štiri dni v priporu v poslopju za mladoletne pripornike v Houstonu.

 

Nočna mora

''Mama in jaz sva jokali, nato pa me je odpeljala do policijskega avtomobila. Nisem hotela vstopiti,'' je dejala deklica. Njena mama pravi, kako je vse skupaj ena velika nočna mora. ''Niso dovolili, da bi bila v sobi, ko so jo izpraševali. Ona je moj otrok in boli me, da mora prestati nekaj takega. Ne trdim da je ali ni naredila tega, vendar je ona samo dekle, ki se zabava in igra. Ni vedela, da počne nekaj slabega,'' je dodala mama. Deklica bo pred sodnike stopila oktobra in če jo bodo obtožili, bo registrirana kot seksualni prestopnik.