Svet

Zakaj Severina drastično hujša?

M. V.
10. 5. 2013, 10.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Hrvaška pevka Severina je trenutno na turneji, na kateri predstavlja svoj najnovejši album Dobrodošao u klub.

Mediaspeed

Preden je napadla odre držav nekdanje Jugoslavije, je za to pošteno garala. Šest ur treningov na dan jo je kondicijsko pripravilo za dveurni koncert, na katerem vsakič izgubi kar tri kilograme, a jih menda hitro pridobi nazaj.

Severina je za hrvaške medije spregovorila o napornih pripravah na aktualno turnejo, v okviru katere bo konec maja obiskala tudi Ljubljano. »Vsak dan tečem s svojim trenerjem, med pripravami na turnejo pa sem v Ljubljani tri tedne trenirala tudi do šest ur na dan. Še na tekaču sem tekla v visokih petah,« je razložila pevka, ki na prehrano sicer ne pazi pretirano, pozorna je le na to, da je dovolj pogosto. Na vsakem koncertu izgubi kar tri kilograme, a zvezdnica pravi, da izgubljeno težo hitro nadoknadi.

Tehta enako kot je pri 20-ih

»Vsi mi govorijo, da sem tako suha, a to ni res. Imam enako kilogramov, kot sem jih imela pri 20-ih,« pravi Severina, ki si je s turnejo, ki jo režira sam Tomaž Pandur, izpolnila življenjsko željo. Medtem ko ona navdušuje na tisoče svojih poslušalcev, za najpomembnejšega moškega v njenem življenju – 14-mesečnega sina Aleksandra – skrbijo njen partner Milan, njena mama in varuške. Čeprav Severina uživa na turneji, pa se veseli predvsem dneva, ko si bo z družino končno lahko privoščila počitnice.