Poslovil se je snemalec Kujtim

Tako so se pokojnemu snemalcu poklonili sodelavci 24ur

S.Č.
23. 12. 2023, 12.27
Posodobljeno: 23. 12. 2023, 12.40
Deli članek:

Poslovil se je snemalec Kujtim Bajrami, ki je leta svoje delo opravljal na 24 ur. Sodelavci so v ta namen na facebook delili ganljiv zapis.

facebook
Tako so se od sodelavca poslovili na 24ur.

Odjeknila je novica o smrti snemalca Kujtima Bajrama, ki so ga po slikah in zapisih sodeče, imeli zelo radi.

"Dragi naš Kujtim. V tišino predprazničnega jutra je ostro zarezala vest, da si odšel. Za vedno ... Ni dolgo, odkar si nam povedal, da si zbolel. A s svojim nasmehom si optimistično prihajal nazaj med nas, na kavice, na neskončno pomenkovanje in ti nas bodril, da bo kmalu vse okej, da bomo kmalu spet skupaj skakali po terenih ... Kjer si bil vedno dobre volje, navihan ... In potem so nastajali posnetki, kot jih zdaj objavljamo tebi v spomin ... Ko si stal za svojo kamero, si na koncu vedno vprašal: "Saj veš, kaj je rekla? Tist' kar je d'jala, a ne? Dragi naš snemalec, ki si imel tako zelo rad svoj poklic... počivaj v miru. Naša srca so zlomljena" so zapisali na facebooku in se s tem poklonili ljubemu sodelavcu.

facebook
S Kujtimom ob boku je bilo vse preprosto, dodajajo sodelavci.

S Kujtimom ob boku je bilo vse preprosto

Spominjali se ga bodo po njegovem zabavnem karakterju, šalah, ki jih je iztresal iz rokava in optimizmu, ki je bil del njegovega vsakdana. "S kom grem?" Klasično vprašanje na organizatorskem pultu, preden se odpravimo na teren in: "Kujtim te čaka," je bil odgovor, ki si se ga vedno razveselil. Ni šlo samo za profesionalnost, ki je bila pri njemu samoumevna, vedel si, da je pred tabo zabaven, sproščen in nasmejan teren, pa naj je bila tema še tako zoprna, sogovorniki neprijetni, povrh pa še časovne, prometne in vremenske muhe. S Kujtimom ob boku je bilo vse preprosto" se spominja Marko Gregorc.

"Rad si imel morje, pa dosti si me spraševal o oljkah. Sva se zmenila, da prideš enkrat pomagat. Drugo leto jih bom pobirala zate. Pogrešala te bom" je za konec zapisala novinarka 24ur, Tjaša Dugulin.