Se strinjate z Mileno Miklavčič?

Anketa: "A ti nimaš nobenega prijatelja, da se sprehajaš s psom?"

S.R.
3. 3. 2020, 12.42
Posodobljeno: 3. 3. 2020, 12.47
Deli članek:

Ljubitelji živali so se pretekle dni zgrnili nad Mileno Miklavčič, ki je v oddaji Zadnja beseda na nacionalki spregovorila o pasjih iztrebkih, ki se pojavljajo na sprehajalskih poteh. A kamen spotike niso bili kakci, temveč precej nerodna izjava Miklavčičeve.

ga
-

Milena Miklavčič je v oddaji povedala, da sama živi na kmetih in je tudi zaradi tega doživela celosten razvoj odnosa ljudi do živali. Od tega, da so bili psi nekoč priklenjeni na verige, do današnjih dni, ko »kužke vodijo na sprehod in potem smo mi ostali žrtve kakcev«. Ob tem je pristavila tudi željo, da bi se uvedlo davek na živali, saj da je psov v Sloveniji preveč in da ni prav, da si ga lahko privošči vsak, tudi nekdo, ki potem ni sposoben zanj skrbeti. A še zdaleč najbolj od vsega je razburila z izjavo: »Ko vidim človeka, ki se sprehaja s psom, si mislim, a ti nimaš nobenega prijatelja, da se sprehajaš s psom?«

Kakšno pa je vaše mnenje o tej izjavi? Se strinjate z Miklavčičevo? Vabimo vas, da sodelujete v anketi. Rezultate bomo objavili v sobotni izdaji časnika Novice Svet24 PLUS.