Čustveni zapis Krisovih staršev

VIDEO: “Za nami sta dve posebni leti, polni smeha, solz, vzponov in padcev”

A.S.
28. 1. 2020, 17.54
Posodobljeno: 28. 1. 2020, 17.56
Deli članek:

To je njegov najlepši rojstni dan.

Instagram
Kris praznuje drugi rojstni dan.

Kris, ki ima najhujšo obliko spinalne mišične atrofije (hudo dedno bolezen, brez zdravila bi dečkove mišice odmrle) je v Los Angelesu novembra prejel najdražje zdravilo na svetu - zolgensma. Nekaj dni po prejeti injekciji je imel povišano telesno temperaturo, krvna slika ni bila povsem taka, kot bi morala biti. Potem pa so šle stvari le na bolje. Na družbenih omrežjih sta starša delila spodbudne videoposnetke in fotografije, kako se Kris igra brez opornice in več minut sedi brez pomoči. 

Danes pa mali in pogumni deček praznuje drugi rojstni dan. Starša sta delila videoposnetek, na katerem vidimo Krisa, kako sam sedi na igralnem konjičku ter s čustvenim zapisom ganila srca mnogih.

Zapis objavljamo v celoti:

"Za nami sta res dve posebni leti. Polni smeha, solz, vzponov in padcev. Ampak s trdo voljo, željo, predvsem pa z vašo pomocjo, praznujemo Krisov najlepši rojstni dan. Kris, vsi smo ponosni nate do neba in se več. Ostani še naprej tako vztrajen, pozitiven in zlat fantek. Predvsem pa, nam riši se naprej nasmehe na obraz, saj teh ni nikoli dovolj. Hvala še enkrat vsem. Rada te imava, tvoj tata in mama".