Top flop tedna

Mladi voznik na kokainu, še mlajši potnik na kombiju …

S.S.
30. 9. 2019, 21.30
Deli članek:

Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

Thinkstock
(fotografija je simbolična)

10 Na Cesti Miloša Zidanška v Šenčurju je nekdo s parkiranega avtomobila ukradel sprednjo masko.

9 Ljubljanski policisti so v Šiški obravnavali vlom v hišo. Lastnik pogreša za več tisoč evrov oblačil.

8 Tudi v Rimskih Toplicah je nepridiprav vlomil v hišo, ukradel pa dva starejša šivalna stroja. Škode je za 250 evrov.

7 V Kopru so policisti oglobili 20-letnega mladeniča, ki je vozil moped brez čelade in po zadnjem kolesu.

6 Novomeške policiste je oškodovanec obvestil, da mu je med vožnjo avta v vrata priletel neznan predmet in avto poškodoval. Policija ugotavlja okoliščine dogodka.

5 Na deponiji v Kopru je nekdo poškodoval 14 vozil, ki so bila v ograjenem prostoru. Na vozilih so razbita stekla, poškodovana je notranjost, iz 12 vozil je lopov vzel tudi akumulatorje.

4 Po Škofji Loki in okolici je neki tujec prodajal posodo dvomljive kvalitete in sumljivega izvora. Možakarja policisti niso izsledili.

3 Med hišno preiskavo v Kočevju so policisti moškemu zasegli 19 nabojev različnih kalibrov in 5 sadik konoplje, višine do 180 centimetrov. Sledi prekrškovni postopek.

2 Koprski policisti so prejeli anonimno obvestilo, da v središču mesta nekdo grozi s pištolo. Na kraju policisti tega niso potrdili, prav tako o tem nihče ni nič vedel, pa tudi klicatelj se ni več oglasil. Policija obravnava kaznivo dejanje zlorabe znamenj za pomoč. 

1 Blejski policisti so obravnavali mlajšega voznika in še mlajšega potnika, ki se je namesto na sedežu prevažal na strehi kombija. Voznika obravnavajo v prekrškovnem postopku zaradi kršitve pri prevozu oseb in zaradi vožnje pod vplivom prepovedanih drog. Hitri test je namreč pokazal prisotnost kokaina.