poškodbe

VIDEO: Reklama ali vandalizem? Avto namerno trčila v drevo

R.T.
10. 8. 2019, 08.58
Posodobljeno: 10. 8. 2019, 10.08
Deli članek:

Koroški lokalni komik Tomislav Vrlič je objavil reklamo za promocijo Kop. V njej z rojakom igrata dva pijanca, ki jima je pivo pomembnejše od avomobila. Tega zato namerno spustita po klancu v drevo, s tem drevo poškodujeta in onesnažita okolje.

Youtube (Tomislav Vrlič)
Takšna je bila škoda na drevesu.

Po slovenskem spletu je zaokrožil posnetek, v katerem lokalna koroška komika igrata dva pijanca, ki se z avtomobilom peljeta po lokalnih cestah. Ko iz njega izstopita, se ta zapelje po klancu navzdol. Dvojec v paniki teče za avtomobilom, a ne, da bi ga ustavila, pač pa da iz prtljažnika rešita zaboj piva. Ko je pivo na varnem, odpreta steklenico, avtomobil pa pustita, da trči v drevo.

Youtube (Tomislav Vrlič)
Lokalna komika sta hotela promovirati Kope, izzvala sta val zgražanja.

Na posnetku je jasno vidno, da je bilo v trku drevo poškodovano, glede na to, da je šlo za čelno trčenje, pa je verjetno prišlo tudi do razlitja tekočin.

Vrlič sicer poudarja, da so iz avtomobila odstranili akumulator in bencin, s čimer so preprečili ekološko onesnaženje. Prav tako pravi, da smreke v tistem gozdu uporabljajo za kurivo, zato zavrača tudi očitke o poškodovanju gozda.

Policija primer že preiskuje, navajajo lokalni mediji.