Akcija!

Naredimo nekaj dobrega zase in za druge

Sara Strk
25. 5. 2019, 07.30
Deli članek:

Danes nas čaka super dan. Novice Svet24, Radio Aktual in Triatlon klub Logatec smo namreč tudi tokrat združili moči za dober namen.

M24
Med nordijsko hojo uživajte v čudovitem razgledu.

Na današnjem humanitarnem dogodku, v sklopu katerega v sodelovanju z društvom Vesele nogice zbiramo denar za družine otrok s posebnimi potrebami, je na voljo širok izbor športnih aktivnosti, v katerih se lahko preizkusite vsi.

Na skrajnem robu Slovenskega primorja se bomo povzpeli do prekrasnih razgledov in nadihali vonjav, ki jih ponuja slovenska obala, zato ni izgovorov, da tokrat ne bi vsaj malo pomigali. V sončnem Ankaranu boste lahko spremljali tekaške preizkušnje za pokal Primorski teki ter pokal v triatlonu, potekala bosta tudi super sprint in sprint triatlon, najmlajši pa se bodo pomerili v cici akvatlonu.

Za vsakega nekaj

Na dogodku se lahko udeležite tudi triatlona ali Primorskih tekov, za navdušene pohodnike je organizirana nordijska hoja, ki omogoča čudovit razgled na slovensko obalo, svojo moč lahko preizkusite z vlečenjem vrvi in vadbo GRIT ter se v družbi prijateljev preizkusite v odbojki na mivki. Če bolj zahtevni športi niso za vas, pa se lahko pomerite z mojstri na področju pikada in šaha.

Poleg vseh naštetih aktivnosti in nastopov glasbenih presenečenj bomo razglasili tudi zmagovalce projekta Turistična patrulja. Tudi navijačem ne bo dolgčas, saj smo poskrbeli za pester zabavni in spremljevalni program. Idilični gozdiček, ki ponuja blagodejno senco, ter bližina morja pa sta še dodatno zagotovilo, da se nam obeta krasen dan, ki ga nikakor ne smete zamuditi.