Uroki

Slovenke se rade maščujejo s črno magijo

P.K.
16. 11. 2018, 20.00
Deli članek:

Neverjetno se slišijo nekatere izpovedi v partnerstvu izdanih žensk, ki jih lahko beremo na spletnih forumih. Tam poročajo, da so zaradi tega iz maščevanja nad moške poslale »črne« uroke.

Profimedia
Pripomočke za izvajanje vudujske magije je mogoče kupiti na njihovih tržnicah

Ločene, prevarane, izdane, žrtve nasilja … To so žalostne usode žensk, o katerih te pričajo na enem od spletnih mest, namenjenem debatam med internetnimi uporabniki. Njihove izpovedi so žalostne in v njih so strnjena težka čustva in stiske, ki so prerasle v željo po maščevanju. Tudi takšnem, ki vključuje črno magijo.

»Mož me je prevaral z žensko, ki jo poznam. Zavrelo mi je! A kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje. Bosta že videla. Z gospo, ki se ukvarja s črno magijo, sva včeraj čarali in zdaj samo še čakam, da se sesujeta. Medtem je vloga za ločitev že vložena,« je zapisala ena od Slovenk.

Zakaj so Slovenke tako nastrojene, na kakšen način bodo "opravile" s svojimi moškimi in pogovor z avtorico več knjig o urokih, lahko v Novicah Svet24 izveste že danes.

Obiščite https://trafika24.si/revija/svet24 in izvedite tudi, kako nevarno se je igrati s črno magijo. To vam lahko prinese kup nesreče.