Zabava

Z zasebnimi nastopi služi vrtoglave zneske

tp
16. 11. 2018, 20.00
Deli članek:

Zvezdniki svetovnega formata so zelo zaželeni gosti tudi na zasebnih zabavah (pretežno) novopečenih milijonarjev in politikov sumljivega kova, pa tudi uglednih podjetij.

Reuters
Lopezova se zelo dobro zaveda, da je treba železo kovati, dokler je vroče.

Za to, da se pojavijo na takšnem dogodku, pa mastno računajo.

Ameriška pevka in igralka Jennifer Lopez je po poročanju portala TMZ prejšnji teden za 20-minutni nastop, kratek govor o pravicah žensk in možnost za zastavitev nekaj vprašanj ob odprtju novega nakupovalnega središča v Katarju zaračunala dva milijona dolarjev (1,745.962,46 evra), seveda pa je organizator moral poravnati tudi vse druge njene stroške, vključno z zasebnim letalom, za kar naj bi odštel še okrogel milijonček zelencev (872.981,23 evra).

A z zasebnimi performansi si ne polni žepov samo čez lužo, temveč tudi doma. Naslednji teden naj bi tako v Los Angelesu nastopila za katarsko letalsko družbo. Tudi tokrat naj bi performans trajal 20 minut in zanj naj bi dobila 1,2 milijona dolarjev (1,047.577,48 evra).

J.Lo sicer ni edina zvezdnica, ki mastno bogati s tovrstnimi nastopi. Zelo priljubljeni so tudi Lady GagaBruno Mars in The Weeknd, Migos pa so nedavno nastopili na rojstnodnevni zabavi za 16-letnega sina podjetnika in predsednika organizacije mešanih borilnih veščin (UFC) Dane Whita.

Reuters
Njeno neto premoženje je ocenjeno na 350 milijonov evrov.