Nevarna bolezen

Pretresljiva izpoved domžalskega trenerja Simona Rožmana

G.G.
27. 9. 2018, 07.21
Posodobljeno: 27. 9. 2018, 07.25
Deli članek:

Po remiju v Mariboru je včerajšnja zmaga v Krškem dobra popotnica za nadaljevanje prvenstva in potrditev smeri, ki jo je začrtal strateg Domžal Simon Rožman.

Grega Wernig
Simon Rožman se spet počuti zelo dobro, njegovi varovanci pa so ga "nagradili" s prepričljivo zmago v Krškem.

Vedeli smo, da je bil 35-letni trener nogometašev iz Domžal na dveh tekmah odsoten zaradi zdravstvenih težav. Do pogovora z novinarjem Ekipe pa ni bilo znano, da je imel tako resne težave. "Moram reči, da sem se povsem 'resetiral'. Ker sem se boril sam s seboj, pet dni sem bil v bolnišnici," je Robertu Balantiču začel opisovati težave Simon Rožman.

»Najprej sem imel rotavirus, nakar je zaradi izčrpanosti in dehidracije prišlo do zastrupitve krvi. Če tisti večer, ko me je 'zagrabilo', ne bi odšel v bolnišnico, morda jutra sploh ne bi preživel. Priklopljen sem bil na številne aparate in se boril zase, za svoje življenje, da bi bil čim prej spet zdrav. Nisem imel nobenih informacij, kaj se dogaja z ekipo, telefona nisem imel pri sebi. Izgubil sem sedem kilogramov, toda najpomembnejše je, da je zdaj spet vse v najboljšem redu in da se počutim zelo dobro. Pripravljen sem na nove izzive,« je razložil Rožman, ki je v tem času ponovno ocenil tudi dosežke v zadnjih letih in v ekipi postavil nova pravila. In igralci na zelenici so že pokazali več kot v prvih krogih prvenstva.

Današnjo izdajo časnika Ekipe si lahko preberete tudi na TRAFIKI.