Grenka pravljica s srečnim koncem

FOTO: Nepozabna kubanska avantura znane voditeljice

Andreja Comino
27. 9. 2018, 07.15
Deli članek:

Lepa voditeljica Ingrid Ulaga se je pred kratkim vrnila s Kube, ki je sanjska destinacija mnogih svetovnih popotnikov. Kot je priznala lepotica Ingrid, je doživela avanturo, ki je zlepa ne bo pozabila. Prav tako ne slabih izkušenj.

Osebni arhiv
Voditeljica je pokazala svoje brezhibno izklesano telo.

Izlet na Kubo je bil za voditeljico in finalistko za mis Universe Slovenije 2017 Ingrid Ulaga prvo daljše potovanje na drug konec sveta.
»Na Kubo sem se odpravila z prijateljico Saro. Najprej bi morali prek Dunaja v Pariz, nato pa čez lužo. Zaradi zapletov je letalo zamujalo že proti Parizu, nato pa še naprej. V podobnem položaju se je znašlo še nekaj potnikov. Ko smo z zamudo prispeli v francosko prestolnico, je letalo proti Havani že odletelo. Tako smo še eno noč ostali v hotelu v Parizu, naslednji dan pa nadaljevali pot,« pravi Ingrid. Razveselila se je ogleda francoske prestolnice in bila prepričana, da z njeno prtljago ne bo nič narobe. A ni bilo tako. Kovček se je izgubil, s Saro pa sta oprali oblačila, v katerih sta bili. Upali sta, da bo naslednji dan več sreče na havanskem letališču. Sara jo je imela, Ingridino prtljago pa so za vedno izgubili. »Bila sem besna, a se nisem pustila iztiriti in sem kljub vsemu uživala v prekrasni naravi in prelepih plažah,« se spominja.

Osebni arhiv
Temnolaska je uživala na prelepih plažah.

Konec dober, vse dobro

Ingrid pove, da so jo navdušili tudi ljudje – čeprav na mesec zaslužijo pičlih 25 evrov, so prijazni, ves čas dobre volje in pripravljeni na ples. »Uživala sem v kulinariki – pokusila sem veliko tropskega sadja in sokov. Telefonski klici so zelo dragi, internetna praktično ni, najhuje pa je bilo biti brez vsega, saj sem vse imela v izgubljeni prtljagi,« razlaga Ingrid, ki so jo tako domačini kot turisti sprejeli takšno, kot je, brez dodatkov in lepih oblačil.