dvodnevni

Prihaja pustni žur za vse generacije!

B.P.\Novice Svet24
29. 1. 2018, 21.10
Deli članek:

Pustna rajanja so že skoraj pred vrati, a letos bo še posebej odmevala zabava v Športni dvorani Medvode, kjer bodo pustne šeme zažurale 10. in 11. februarja.

Domen Jančič
Challe Salle je trenutno eden najbolj priljubljenih raperjev pri nas.

Rezervirajte si 10. februar in kot prava pustna šema zažurajte pozno v noč, najmlajše pa dan za tem pripeljite na največje otroško pustovanje z animacijo in nagradami za najboljše maske.

Vstop na veliko pustno zabavo je za vse maske brezplačen.

Letošnje pustovanje v Medvodah si gotovo zasluži veliko začetnico. Pred nami je zabava v maskah pozno v noč – od 21. ure dalje ste vabljeni v Športno dvorano Medvode. Pripravlja se namreč veliki žur z Aktualovo galamo, ko bo za dobro voljo že ob prihodu skrbel Dean on the Mike, večerno dogajanje pa bomo popestrili z glasbenima gostoma. Z nami bo trenutno najbolj oblegani slovenski glasbenik, Challe Salle, na odru pa boste lahko pozdravili tudi goste presenečenja.

Arhiv
Dvojec Skater bo dvigoval temperaturo s številnimi uspešnicami.

OTROŠKA NEDELJA

Velika pustna zabava v Medvodah bo res nekaj posebnega, saj se bosta Deanu on the Miku pridružila ljubljenec publike Challe Salle in skupina Skater, skupaj pa bodo sobotni večer naredili nepozaben.

Po noči v maskah je čas še za najmlajše, ki pust doživljajo še bolj razburljivo. Od 14. ure ste spet vabljeni v Športno dvorano Medvode, ko se bodo zaiskrile tudi otroške oči. Otroško pustovanje prinaša animacijo Bratov Malek z voditelji Radia Aktual. A to še ni vse! Veselo bo z maskotama Aktualkom in Veselkom, poskrbeli pa smo tudi za vse pustne šeme. Izbrali bomo najboljšo masko in podelili še nekaj drugih nagrad.