SLOVEROTIKA

V Celju najbolj vroča imena trdoerotičnega šovbiznisa

D. B.
9. 12. 2016, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Vrhunec 9. mednarodnega erotičnega sejma sLOVErotika bo nastop Simony Diamond, trenutno najbolj vroče trdoerotične zvezdnice.

Arhiv sLOVErotike
Tematiki sejma bo letos prilagojena tudi gostinska ponudba.

Arhiv sLOVErotike
Obiskovalke bodo prišle na svoj račun ob artističnih vragolijah spretnih slačifantov Melvyna (na fotografiji), Ronnieja in Tysona

Na celjskem sejmišču ta vikend poteka 9. mednarodni erotični sejem sLOVErotika. ''V glavnih vlogah na osrednjem prireditvenem odru sejma se bodo s svojim programom predstavile tri pornese Mira Cuckold, Simony Diamond in Tyra Moon, tri vrhunske striptizete Bonita, Charlie in Giselle ter trije slačifantje Melvyn, Ronnie in Tyson,'' napoveduje Nataša Vodušek Fras iz organizacijske ekipe in dodaja, da bodo v spremljevalnem programu med Slovenci izjemno priljubljenega erotičnega dogodka nastopili tudi porno zvezdniki iz Slovenije in z Balkana. Kot gostja sejma bo tudi slovenska pornesa La Toya, ki je pred kratkim posnela nov film za odrasle. La Toya se bo družila z obiskovalci, jim svetovala pri izbiri erotičnih pripomočkov in se z njimi fotografirala. Goste bo zabavala tudi Santana Blue, zadnja prejemnica nagrade za posebne dosežke na področju domače industrije za odrasle Zlati "K''. Gostja sejma pa bo še ena bivša nagrajenka, srbska pornesa Coco De Mal, ki je pred dvema letoma prejela nagrado občinstva za najboljši nastop na sLOVErotiki.

Arhiv sLOVErotike
Sejem sLOVErotika lahko obiščejo le polnoletne osebe, ki bodo za dnevno vstopnico odštele 15 evrov.

Vrhunec z Simony Diamond

Arhiv sLOVErotike
Posebej velja izpostaviti prvo zvezdnico letošnjega erotičnega sejma, Simony Diamond, ki spada med najbolj vroča imena trdoerotičnega šovbiznisa.

Prva zvezdnica letošnjega erotičnega sejma, Simony Diamond, ki spada med najbolj vroča imena trdoerotičnega šovbiznisa.

Sicer pa bo poleg nastopajočih zvezdnikov sejem krasila tudi nova scenska podoba odra, saj so organizatorji postavili tribuno. Tematiki sejma bo prilagojena tudi gostinska ponudba: »Na svoj račun bodo prišli tudi zahtevni pivoljubci, saj bodo v ponudbi craft piva, obiskovalci pa bodo lahko izbirali tudi med različnimi koktajli,« pravi o novosti na letošnjem erotičnem sejmu Voduškova.