Po neurju s točo

Triglav v Velenju z mobilno cenilno enoto

M.K./STA
5. 9. 2016, 10.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Zavarovalnica Triglav bo po neurju s točo, ki se je v začetku preteklega tedna razbesnelo nad severovzhodnim delom Slovenije, v torek v Velenju postavila mobilno cenilno enoto. Namenjena je za ogled in cenitev avtomobilskih škod v primeru masovnih škodnih dogodkov.

Prvič je Zavarovalnica Triglav mobilno enoto postavila po neurju s točo sredi julija, ko so opravili ogled približno 600 poškodovanih osebnih vozil.

Mobilna cenilna enota bo stala na parkirnem prostoru prodajnega salona Momax na Celjski ulici 4 v Velenju, so danes sporočili iz Zavarovalnice Triglav.

Za obisk mobilne poslovalnice je treba poklicati dežurni brezplačni številki 080 555 555 ali 080 2864, oškodovanci pa se lahko za pomoč obrnejo tudi na svojega zavarovalnega zastopnika, na najbližje predstavništvo oz. zastopniško pisarno ali na sedež območne enote Zavarovalnice Triglav.

V Velenju bo mobilna cenila enota stala že drugič to poletje, prvič jo je Zavarovalnica Triglav postavila po neurju s točo sredi julija, ko so opravili ogled približno 600 poškodovanih osebnih vozil.

Za zaščito uporabnikov pred nezaželenimi in nepotrebnimi pripetljaji je Zavarovalnica Triglav razvila tudi brezplačno aplikacijo za pametne telefone Triglav Vreme, ki temelji na podatkih agencije za okolje in snežnega telefona. Aplikacija na preprost način opozarja na širši krog nevarnosti, povezanih z vremenskimi pojavi, na voljo pa je uporabnikom operacijskih sistemov iOS in Android.