Slovenija

VIDEO: Poglejte, kako ga je izsilil objestni traktorist

G.G.
31. 3. 2016, 21.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Število prometnih nesreč je dokaz, da se na naših cestah vsi ne držijo predpisov. Bralec Dušan nam je poslal posnetek srečanja s traktoristom, ki ga je pošteno razjezil.

Bralec Dušan
Voznik traktorja je predrzno zapeljal na prednostno cesto.
Pošljite nam fotografije ali video
Na naši spletni stran želimo popestriti naše vsebine. Ker ne moremo biti ves čas prisotni tam, kjer se dogaja, vas vabimo, da nam pomagate. Če ste bili priča čemu, kar vas je presenetilo, razjezilo, ali je bilo preprosto vredno, da bi si dogodek ogledali tudi drugi, nam fotografijo ali video pošljite na elektronski naslov: redakcija@svet24.si. 

»Ko že berem o nesrečah, vam pošiljam lasten video, zakaj se nesreče dogajajo. Zaradi objestnosti, ker nekateri mislijo, da jim nihče nič ne more in lahko delajo, kar hočejo, ker so pač v večjih vozilih. To se mi je zgodilo danes na cesti izven naselja, kjer je omejitev 90 km/h, toliko je tudi bila hitrost vožnje, česar pa tega traktorista očitno ni zanimalo,« nam je sporočil bralec, vi pa si oglejte posnetek in ocenite, ali ima prav.

Omenimo le, da se je v naselju Zgornja Ložnica v bližini Slovenske Bistrice prav danes pripetila smrtna prometna nesreča. Tovornjakar se je vključeval na prednostno cesto in izsilil  motorista.