Slovenija

Vid Valič - Ob popolni ženski se počuti kot idiot

K.B.
9. 4. 2013, 16.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Talentirani humoristi Vid Valič, Peter Poles, Jure Godler, Tilen Artač, Klemen Slakonja in drugi so končno dobili možnost Slovence nasmejati do solz.

»Časi so takšni, da ljudje potrebujejo čim več pozitivnega,« so prepričani. Pljunili so v roke in svoje domislice oblikovali v zabavne tv-oddaje. Mi smo za vas povezali v šopek njihove pronicljive odgovore na bolj ali manj hudomušna vprašanja. Za prvič prvi štirje …

Vid in Pero šov

Da sta skupaj odličen tandem, smo ugotovili že v oddaji Slovenija ima talent. Vid Valič in Peter Poles drug drugega spodbujata k še večji duhovitosti. Tako sta v prvi oddaji celo ostala brez hlač. »Vse življenje je nastop! Jaz vsak večer končam brez hlač,« se je v enem od člankov znašel Poles. Kako so videti njune domislice v praksi, lahko spremljamo vsako soboto zvečer. 

Vid Valič – Čigumija ne mečem, kjer ni asfalta

1. Vi zabavate druge, kdo zabava vas? Drugi! Predvsem pa brat, Hrvat, Poles, Avdić, drugi prijatelji, kreativna ekipa POP TV in življenje nasploh.

2. Kaj bi najprej storili, če bi imeli možnost urediti svet? Zbral bi vse ljudi in se z njimi dogovoril o vrednotah ter postavil samo tri glavne in edine zakone, po katerih moramo vsi živeti.

3. Kako prispevate k ohranjanju planeta? Čim manjkrat hodim na stranišče, recikliram in ne mečem čigumijev tja, kjer ni asfalta. Če je asfalt, lahko vržeš čigumi na tla, ker v bistvu delaš še en zaščitni sloj.

4. Kaj bi gojili na lastnem vrtičku? Česa ne bi!!!

5. Kako bi porabili zadnjih deset evrov? Kupil bi delnico Appla.

6. Kaj bi naredili, če bi zadeli milijon evrov? Najprej bi kupil hišo sebi, nato še moji mami in bratu. S preostalimi 15 evri pa bi si kupil album Smoods Mateja Brodarja in jagode goji.

7. Kaj bi s(za)kuhali svojemu sovražniku? Ja, seveda, še kuhal naj bi mu. Ni govora!!!

8. Kateri lik iz risanih filmov bi najraje bili in zakaj? Sid iz Ledene dobe, ker ve, kako je treba gledati na življenje. V njegovih besedah: Šlalom, bejbi, šlalom!

9. Kakšna je idealna ženska? Moja popolna ženska je tista, ob kateri se vsake toliko časa počutim kot totalen idiot.

10.V kakšni obliki bi se po smrti najraje vrnili na zemljo? V 25-letni različici samega sebe. Ljudem ne bi bilo nič jasno!

 


Kaj so nam povedali Peter Poles, Tilen Artač in Jure Godler, preberite v tiskani Jani (št. 15, izid: 9.4.2013).