Slovenija

V Savi odkrili truplo neznanega moškega

STA / S.R.
8. 4. 2013, 15.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Gorenjski kriminalisti so v nedeljo v strugi reke Save na Jesenicah našli truplo starejšega moškega.

Dolenjski list

Njegove identitete kriminalisti še niso uspeli ugotoviti, zato prosijo za pomoč ljudi, ki bi na podlagi opisa moškega prepoznali. Moški je star med 70 in 80 let, velik 173 centimetrov in težak 65 kilogramov. Ima klinast obraz s poudarjeno spodnjo čeljustjo, čelno plešo ter krajše temne lase ob straneh in zadaj. V ustih ima vstavljeno zobno protezo, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Dodali so, da je bil ob najdbi moški oblečen v več plasti oblačil, in sicer v temno modro majico s kratkimi rokavi in napisom Bass bar, karirasto srajco oznake Okay XXL, puli temno modre barve na zadrgo z napisom Feroti Sport, volnen pulover rjave barve z napisom Capricio in jopico sive barve na z napisom Maver.

Na sebi je imel še žametne rebraste hlače bež barve z rjavim hlačnim pasom. Obut pa je bil v polvisoke rjavo-črne pohodniške čevlje znamke ExTex številka 41. Na zapestju leve roke je imel ročno uro na kazalce znamke s črnim pletenim pasom.

Policisti prosijo vse, ki bi po opisu moškega prepoznali ali pa jim bi lahko kako drugače pomagali razjasniti zadevo, naj to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali pa naj pokličejo na interventno številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.