Avto-moto

Auto Bild Slovenija - april 2013

Božo Lalič / Auto Bild Slovenija
8. 4. 2013, 13.25
Posodobljeno: 8. 4. 2013, 13.33
Deli članek:

V novi številki, ki izide 10. aprila, preberite.

PREDSTAVITEV:         Audi A3 limuzina

Kljub temu da kompaktne limuzine v Evropi niso ravno uspešnica, se je Audi odločil, da bo na trgu ponudil limuzinsko različico modela A3. V ZDA, Rusiji in na Kitajskem so manjše limuzine namreč izjemno atraktivne in zaželene. S ceno približno 25 tisočakov bo morda tudi bolj smotrn od večjega A4.

PREIZKUSILI SMO:          Renault Clio Grandtour

Renault je predstavil karavansko različico svojega povzpetnika clio. Renault si je s to odločitvijo naredil uslugo - prepričani smo namreč, da bo majhni karavan nadomestil potrebo po večjem avtomobilu. Ne več tako majhen clio se je izkazal podobno dobro kot običajna različica, kljub temu pa nudi velik prtljažnik in s tem tudi veliko več uporabne vrednosti.

PREIZKUSILI SMO:          BMW 335i GT

BMW je presentil s predstavitvijo GT različice serije 3, a kaj kmalu je postalo jasno, čemu so se odločili nekoliko povečati serijo 3 in zapolniti vrzel med serijo 3 in serijo 5. Primerjali smo GT in Touring različico serije 3 in se na podlagi udobja in uporabnosti odločali kateri bi bil boljša izbira. Pri tem nismo imeli preveč težkega dela. Rezultat najdete v aprilski izdaji Auto Bild Slovenija.