Stanje na cestah

Zaradi nesreč dolgi koloni na primorki in štajerki, zaprta tudi vipavska hitra cesta

B.K.
19. 4. 2019, 08.06
Posodobljeno: 19. 4. 2019, 08.32
Deli članek:

Vozniki, ki vozijo proti Ljubljani bodo naleteli na neprijetno presenečenje.

promet.si
Gneča pred počivališčem LOM.

Na primorski avtocesti med priključkoma Logatec in Vrhnika sta zaprta vozni in prehitevalni pas proti Ljubljani. Nastal je daljši zastoj preko počivališča Lom, potovalni čas se podaljša za 45 minut,piše na spletnih straneh prometno-informacijskega centra za državne ceste.

Prav tako sta zaradi prometne nesreče zaprta vozni in prehitevalni pas med počivališčem Polskava in priključkom Slovenska Bistrica, proti Ljubljani. Nastal je zastoj dolg štiri kilometre.

promet.si
Čas vožnje je proti Ljubljani se iz primorske strani podaljša za 45 minut.

Zaradi prometne nesreče je zaprta polovica vipavske hitre ceste med razcepom Nanos in priključkom Vipava v smeri Italije. Nastaja zastoj. Vozniki v zastojih naj vedno med kolonama pustijo dovolj prostora za prehod intervencijskih vozil.

Zaradi jutranje prometne konice na mestnih vpadnicah in obvoznicah, proti Ljubljani iz smeri Štajerske, Gorenjske, Dolenjske in Primorske.

Na dolenjski avtocesti pred zaporo med priključkoma Šmarje Sap in Cikava, kjer je zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče še zmeraj zaprt prehitevalni pas proti Novemu mestu, 5 - 5,5 km.

promet.si
V Vrhniki je gost promet.

Na dolenjski avtocesti pred zaporo pri počivališču Zaloke proti Hrvaški, potovalni čas se podaljša za približno 30 minut.

Na podravski avtocesti med priključkom Zakl in mejnim prehodom Gruškovje proti Hrvaški.