Prometna nesreča

28-kilometrski zastoj na primorski avtocesti proti Ljubljani

M.K.
9. 9. 2016, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Zaradi prometne nesreče je zaprta polovica avtoceste proti Ljubljani, promet poteka po odstavnem pasu. Nastajajo zastoji od železniškega nadvoza Štampetov most proti Brezovici, v dolžini 28 kilometrov.

Promet.si
Avtocesta je znova odprta, kljub temu pa ostaja 28 kilometrov dolg zastoj od Unca proti Brezovici.

Primorska avtocesta je bila nekaj časa zaprta v smeri proti Ljubljani, sedaj pa so sprostili promet na odstavnem pasu. Vendar pa ostaja dolg zastoj. Prometnoinformacijski center priporoča obvoz za osebna vozila po cesti Logatec-Brezovica.

Zastoji so tudi na regionalni cesti Logatec - Vrhnika - Brezovica - Ljubljana v obe smeri.

Trikilometrski zastoj je tudi pred predorom Karavanke proti Avstriji. Predor zaradi nadzora na avstrijski meji občasno zapirajo, zato v prometnoinformacijskem centru za pot proti Kranjski Gori priporočajo izvoz Jesenice vzhod oziroma Lipce.

Zastoji so tudi na vzhodni ljubljanski obvoznici za predorom Golovec proti Rudniku, predor pa zaradi varnosti občasno zapirajo. Prav tako so zastoji na severni ljubljanski obvoznici (Bežigrad-Koseze), na zahodni ljubljanski obvoznici od Kosez proti Kozarjam, na primorski avtocesti med Kozarjami in cestninsko postajo Log ter na cesti Izola-Portorož v obe smeri.

Promet.si
Nastajajo zastoji v dolžini 28 kilometrov.