Promet

Sneženje po državi že počasi pojenja

M.J.
18. 11. 2014, 07.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Zaradi snega so zaprte ceste Mojstrana - Vrata, med Peričnikom in Vrati, prav tako pa je zaprta tudi cesta čez Vršič. V višje ležečih predelih Severno Primorske in Gorenjske sneži. Sneg se že oprijema cestišč.

DRSC.si

Na območju Predela, Rateč in Korenskega sedla močno sneži in se sneg predvsem na višje ležečih območjih že oprijema cestišča.

Na štajerski avtocesti je na CP Tepanje proti Mariboru zaprta ABC steza zaradi razsutega tovora, med Framom in Slivnico proti Mariboru pa je promet oviran zaradi okvare tovornega vozila. Na hitri cesti Razdrto - Novo Gorica je med Ajdovščino in Vrati proti Italiji zaradi okvare vozila zaprt vozni pas.

Promet skozi predor Karavanke poteka izmenično enosmerno s čakalno dobo pred predorom. Nočne popolne zapore so med 23. uro in 4.30 zjutraj.

Na primorski avtocesti med razcepom Srmin in priključkom Črni Kal v smeri Ljubljane so med tednom v nočnem času popolne zapore med 20. in 5. uro.

Od 16. ure dalje bo zaradi tekme v Ljubljani na območju stadiona Stožice in na Vojkovi cesti spremenjen prometni režim.

Arhiv Svet24

Zaradi poplav je oviran promet na cesti Radovljica - Nova vas, podvoz pod avtocesto.

Zaprta je regionalna cesta Bloška polica - Pudob pri Pudobu.

Prepovedan promet za tovorna vozila je na cestah Stari trg - Markovec, mejni prehod Babno Polje - Iga vas, Iga vas - Viševek, Stari trg pri Ložu - Nadlesk - Dane in Grahovo - Gornje Jezero - Pudob.

Zaprti sta lokalni cesti Planina - Unec in Laze - Planina.

Zaradi plazu je zaprta cesta Marof - Žiri pri Spodnji Idriji na Žirovski cesti.