Promet

Številni zastoji na slovenskih avrocestah

STA/M.J.
23. 4. 2014, 11.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi prometne nesreče na regionalni cesti Logatec - Vrhnika pri Logatcu na Tržaški cesti pri industrijski coni Zapolje polovična zapora.

Dars (simbolna fotografija)

Zaradi delovnih zapor so zastoji na primorski avtocesti pred Postojno proti Kopru (približno en kilometer), na štajerski avtocesti med Šentrupertom in cestninsko postajo Vransko proti Ljubljani ter na cesti Bled - Lesce v obe smeri.

Nadaljevala se bodo dela na štajerski avtocesti med Vranskim in Blagovico v smeri Ljubljane. Predvidene so popolne zapore v nočnem času med 20. in 5. uro iz srede na četrtek ter iz četrtka na petek. Popolna zapora bo tudi od petka od 20. ure do ponedeljka do 5. ure. Promet bo z avtoceste preusmerjen na regionalno cesto Vransko - Trojane - Blagovica.

Predvidoma do 19. ure bo na cesti Rakek - Logatec zaradi asfaltiranja popolna zapora ceste, obvoz je po Postojnski cesti.

Do 30. junija bo na cesti Krnica - Zgornja Radovna zaradi gradnje kanalizacije popolna zapora ceste, obvoz je po cesti Zgornje Gorje - Bled - Jesenice - Mojstrana.

Regionalna cesta Črmošnjice - Črnomelj je med Kotom pri Semiču in Ručetno vasjo zaradi obnove vozišča zaprta. Obvoz je po glavni cesti Novo mesto - Metlika - Črnomelj.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si