Kultura

Moški so z Marsa, ženske so z Venere

Nejc Simšič
19. 10. 2015, 22.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Mengeško gledališče se je znova treslo od smeha, saj je na odru zaživela nova komedija Moški so z Marsa, ženske so z Venere, ki govori o žensko-moških odnosih, in to na povsem nov način.

Marko Vavpotič

Klasični priročnik Johna Greya za razumevanje nasprotnega spola z naslovom Moški so z Marsa, ženske so z Venere je pred leti sprožil revolucijo in postal ena najbolje prodajanih knjig vseh časov.

Marko Vavpotič

Na podlagi knjižne uspešnice je pod peresom Paula Dewandrea nastala gledališka predstava, ki po začetnem izjemnem uspehu v Franciji polni gledališke dvorane širom sveta. Zdaj je ta mednarodna gledališka uspešnica končno tudi na slovenskih odrih. O razlikah med moškimi in ženskami, o vsakodnevnih težavah in nerazumevanju nasprotnega spola je v mengeškem Špas teatru na zabaven in hudomušen način premierno spregovoril Denis Avdić, ki mu je s svojimi dolgoletnimi zakonskimi izkušnjami pri ustvarjanju komedije pomagal igralec in režiser Gašper Tič.

Marko Vavpotič
Nekdanji nogometni zvezdnik Mile Ačimović je prišel v družbi svoje boljše polovice.

Predstavo so si z radovednostjo prišli ogledat tudi številni znani obrazi, ki so se do solz nasmejali prigodam in predvsem pravilom, ki veljajo na področju  partnerskih odnosov. Ugotovili so, da težava ni v partnerju, ampak v dojemanju partnerja in njegovih odzivov.

Marko Vavpotič

Marko Vavpotič

Marko Vavpotič

Marko Vavpotič