Odrejen pripor

Lepotica v terencu v prerani grob spravila brata in sestro

J.V.
15. 4. 2024, 10.35
Posodobljeno: 15. 4. 2024, 10.54
Deli članek:

Zoper 29-letno albansko državljanko Kleviso Ymeri je bil odrejen 30 dnevni pripor zaradi povzročitve prometne nesreče na jadranski magistrali prejšnji torek, v kateri sta življenje izgubila domačina, brat in sestra iz okolice Dubrovnika.

Facebook
Prelepa Klevisa Ymeri je osumljena povzročitve prometne nesreče s smrtnim izidom.

Kot smo že poročali, je jadranska magistrala, ki slovi kot ena najlepših, a tudi najnevarnejših cest v širši regiji, prejšnji torek terjala dve smrtni žrtvi. Tragedija se je zgodila malo pred 21. uro pri naselju Ratac nedaleč od Dubrovnika. V nesreči so bila udeležena tri vozila, življenje pa izgubila domačina, brat in sestra, 19-letna Katarina in 21-letni Stjepan Đerek iz kraja Gradac.

Preiskovalni sodnik je povzročiteljici, 29-letni albanski državljanki Klevisi Ymeri, zdaj odredil 30 dnevni pripor, in sicer zaradi povzročitve prometne nesreče s smrtno posledico, je za Dubrovnik Insider potrdil tiskovni predstavnik Županijskega sodišča v Dubrovniku Pero Miloglav. Sama je bila v nesreči lažje poškodovana, po neuradnih podatkih pa naj bi v kritičnem času terensko vozilo znamke BMW vozila skoraj 170 km/h. Do trčenja je prišlo med prehitevanjem.

Facebook / Općina Gradac
V tragediji sta življenje izgubila brat in sestra iz dalmatinske občine Gradac.