Resničnostni šov

Harry in Meghan sta se lotila novega projekta

D.K.
15. 4. 2024, 09.48
Posodobljeno: 15. 4. 2024, 10.01
Deli članek:

Za življenje na "veliki nogi" potrebujeta Princ Harry in Meghan Markle denar, zato sta se odločila, da ga znova zaslužita v sodelovanju s pretočno platformo, na kateri predvajata tudi svoj dokumentarec o dogajanju in življenju na britanskem dvoru. Tokrat pa predstavljata življenjske teme, snemanje pa se je že začelo.

Profimedia
Princ Harry in Meghan

Meghan Markle in princ Harry producirata dve novi Netflixovi oddaji. Projekti pa so del večletne pogodbe med Netflixom in Archewell Productions, ki ju je leta 2020 ustanovil kraljevi par, potem ko sta se umaknila kot člana britanske kraljeve družine in se preselila v ZDA.

Princ Harry je v Miamiju odigral dobrodelno polo tekmo, po zmagi svoje ekipe pa je bil deležen strastnega poljuba žene Meghan Markle. Na edinstvenem dogodku so se ob spremljavi medijev zbrali številni zvezdniki in bogataši, zbrani denar pa je namenjen humanitarnemu društvu Sentebale, ki ga je princ ustanovil leta 2006 za otroke in mladostnike z aidsom, ki živijo na jugu Afrike. S princem sta igrala tudi slavni argentinski igralec pola in njegov prijatelj Nacho Figueras, Meghan pa je tekmo spremljala v družbi prijateljice, nekdanje teniške igralke Serene Williams. In vse to ne bi bilo nič posebnega, če ne bi celotnega dogajanja, še posebej Harryja in Meghan, ves čas spremljale kamere Netflixa.

Profimedia
Princ Harry in Meghan

Vojvoda in vojvodinja Susseška sta namreč za ameriški Harper's Bazaar razkrila, da sta se lotila novega projekte, ki ga bodo predvajali na Netflixu, eden izmed njih pa je povezan s športom. Ta novica verjetno spravlja pokonci preostalo Harryjevo družino, ki je zapadla v resne zdravstvene težave, a dejstvo je, da morata Harry in Meghan nekako financirati svoje življenje na visoki nogi.

Kot je znano, bosta sodelovala pri produkciji dveh resničnostnih šovov. V prvi bomo lahko spremljali nekdanjo igralko, kako kuha in vrtnari, se druži s prijateljicami, druga serija pa bo spremljala svet profesionalnega športa, s katerim se Harry ukvarja že od otroštva. Sledila bo odprtemu prvenstvu ZDA v polo v Wellingtonu na Floridi ter ponudila pogled na konkurenco in družabno sceno tega športa. Harry in Meghan bosta tudi ena od producentov teh oddaj. Obe oddaji brez naslova sta zaenkrat še v zgodnji fazi produkcije.