Rana ura

Ropali že navsezgodaj

M.G.
10. 12. 2023, 14.43
Posodobljeno: 10. 12. 2023, 14.46
Deli članek:

V zgodnjih jutranjih urah na gospodov dan, ko vsi pošteni ljudje še spijo, je imela trojica moških za sabo že nizkoten rop.

Profimedia
(slika je simbolična)

Policisti iz Ljubljane so bili danes zjutraj obveščeni, da je trojica mlajših moških v središču mesta Ljubljane oropala dva oškodovanca. Okrog pete ure zjutraj naj bi trije mlajši moški pristopili do dveh oškodovancev in jima grozili, tako z besedami, kot tudi z udarci. Grožnje in udarci so očitno zalegli, saj je roparska trojica moškima odvzela telefon in denar.

S pomočjo opisov zlikovcev, ki sta jih podala oškodovanca, je policija podala tudi opis osumljencev. En moški naj bi bil star od 18 do 23 let, suh, visok 180 do 190 cm ter zelo kratkih svetlih las. Za drugega menijo, da je podobne starosti, a manjši, visok 170 do 175 cm, suhe postave in kratkih temnih las. Krasijo ga temni brki. Tretjega osumljenca si oškodovanca v šoku nista uspela dobro zapomniti.

Policisti še preverjajo vse okoliščine ropa in zbirajo obvestila za izsleditev storilcev. O vseh ugotovitvah bodo sproti obveščali pristojno državno tožilstvo. V primeru, da imate kakšno informacijo glede jutranjega ropa, nikar ne odlašajte in pokličite na 113.