Se zgodi

Foto: Namesto na zavoro je pritisnil na plin

M.G.
10. 12. 2023, 15.41
Posodobljeno: 10. 12. 2023, 20.06
Deli članek:

Ameriški igralec in režiser Michael B. Jordan je prejšnjo soboto zvečer v Hollywoodu s svojim luksuznim Ferrarijem 812 Superstar trčil v parkiran avto.

Profimedia
Michael B. Jordan na predstavitvi filma Creed III

Zvezdnik serije Creed (kot igralec in režiser) in glavni igralec v filmu Črni panter (Black Panther) Michael B. Jordan  si bo prejšnjo soboto verjetno kar dobro zapomnil. Po večerji, ki jo je imel v eni izmed hollywoodskih restavracij je sedel v svoj Ferrari 812 Superfast (vreden naj bi bil nekaj manj kot pol milijona evrov) ter namesto na zavoro pomotoma pritisnil na plin.

LAPD
Tako jo je skupil Ferrari zvezdnika Jordana.

Pri tem je silovito zapeljal v spredaj parkirano modro Kio, ki jo je tudi precej dobro poškodoval. Zvezdnik se je po dogodku počutil opravičeno osramočenega, očividci pa trdijo, da je šlo za dejansko nesrečo.

Policija pri zvezdniku ni odkrila znakov, da bi bil pod vplivom drog ali alkohola.

"To je bila resnična nesreča," je za DailyMail.com povedal poznavalec. "Michael je bil jezen, ker je uničil svoj avto, a to se da popraviti. Bil je in je še vedno v zadregi zaradi vsega skupaj, saj je po nesreči držal nogo na plinu in ni pravočasno zaviral".

Profimedia
Poškodbe, ki jih je Jordanov Ferrari pustil na parkirani Kii.

Zadrega gor ali dol, zvezdnik bo glede na slike poškodovanega avta moral kar globoko seči v žep, a glede na to, kakšne uspehe žanje njegov zadnji film iz serije Creed (Creed III), mu ta strošek ne bi smel povzročati večjih skrbi.