Grozljivka v Nišu

Z golimi pestmi skoraj ubil ženo, v preteklosti že "sedel" zaradi ugrabitve in umora

J.V.
10. 1. 2023, 14.20
Posodobljeno: 10. 1. 2023, 14.34
Deli članek:

Po sporu se je soproge lotil s pestmi in ji zlomil dve vretenci ter prizadejal več lažjih poškodb, potem pa pobegnil s kraja zločina.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Policisti so v srbskem Nišu aretirali 34-letnega A. S. zaradi suma, da je včeraj brutalno pretepel svojo 41-letno izvenzakonsko partnerko. 

Nasilnež je po poročanju Telegrafa osumljen povzročitve hude telesne poškodobe. Popoldan naj bi se je po sporu lotil s pestmi in ji zlomil dve vretenci ter prizadejal več lažjih poškodb, potem pa pobegnil s kraja zločina. A policija ga je kmalu isledila in prijela, pretepeno žensko pa so oskrbeli v bolnišnici. Po 48-urnem pridržanju bo osumljeni priveden na zaslišanje tožilstvu.

Kot še piše Telegraf, je 34-letnik stari znanec organov pregona in sodišč. V preteklosti je že odslužil 10 let zapora, ker je še kot mladoletnik sodeloval pri ugrabitvi in umoru 15-letnega M. K. Grozljivka se je odvijala leta 2005, ko je A. S. skupaj s sostorilci 15-letnika zvabil v zapuščeno smodnišnico, kjer so ga vklenili in pretepli do smrti.