mama dveh otrok

Resničnostna zvezdnica Aneta je tista, ki je pljunila in ugriznila hrvaškega policista

R.T.
21. 7. 2020, 16.07
Posodobljeno: 21. 7. 2020, 16.43
Deli članek:

Ves čas je vpila in policistom grozila s smrtjo: "Ubila vas bom in vse vaše".

Mediaspeed
Aneta Andollini

Spomnimo: 

Aneto so v nedeljo prepeljali v psihiatrično ustanovo, policija v Poreču pa jo je zaradi napada na policista tudi kazensko ovadila. 

34-letna slovenska državljanka je v soboto okoli 18. ure v Poreču povzročila prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodovana njena 31-letna sopotnica, prav tako Slovenka. Prava drama pa se je začela odvijati šele po prihodu policistov: 34-letnica je začela vpiti na može v modrem in jih zmerjati. Na alkotest ni pristala. Potem ko se je začela odmikati od policijskega avtomobila, so hrvaški policisti uporabili sredstva prisile. Takrat se je uprla, pljunila v enega od policistov in ga ugriznila v ščitnik na nogi, drugega pa brcnila v glavo. Ves čas je vpila in policistom grozila s smrtjo: "Ubila vas bom in vse vaše".

Sedaj je tudi jasno, da gre za znan obraz: Aneto Andollini, ki smo jo lahko spremljali  v resničnostnih šovih Survivor in Kmetija. V slednjem ji ni uspelo premagati konkurence, kmalu po odhodu s Kmetije pa je odvrgla tudi krpice in  svoje telo nastavila fotografu revije Playboy. Aneta, sicer mama dveh otrok, pa je že na malih zaslonih pokazala vzkipljivi temperament.

Čeprav za Aneto izkušnja v šovu Kmetija še zdaleč ni bila lahka, jo je najhujše čakalo, ko se je vrnila domov. Hčerki Tii Alexis se je konec leta 2018 zdravstveno stanje močno poslabšalo. "Rojena je s kar tremi napakami oziroma težavami na srčku, poleg tega so se pojavile še druge težave," nam je takrat zaupala in dodala, da je to eden od razlogov udeležbe v resničnostnem šovu.

Pop TV
Aneto Andollini, ki smo lahko spremljali v resničnostnih šovih Survivor ...

Revija Zarja
... in Kmetija.