Počilo je

Na štajerki trčili trije avtomobili in tovornjak, poškodovane so tri osebe

S.R.
19. 8. 2019, 17.54
Posodobljeno: 19. 8. 2019, 18.37
Deli članek:

Na štajerski avtocesti so po prometni nesreči, ki je zgodila malo pred 17. uro, znova odprli prehitevalni pas. Poškodovane so tri osebe.

Promet.si
V smeri proti Mariboru je nastala kolona.

Štajerska avtocesta je bila zaradi prometne nesreče pred Dramljami zaprta pri priključku Celje center proti Mariboru

V nesreči so bila udeležena tri osebna vozila in eno tovorno vozilo, sporočajo iz PU Maribor. Poškodovane so tri osebe, ki so jih reševalci prepeljali v celjsko bolnišnico. Njihovo zdravstveno stanje trenutno ni znano, prav tako ni znan vzrok prometne nesreče, še sporočajo policisti, ki še vedno izvajajo ogled kraja nesreče. Prehitevalni pas je že odprt, a še vedno prihaja do zastojev. 

S prometno-informacijskega centra voznikom svetuejo obvoz na relaciji Celje center - Vojnik - Frankolovo - Slovenske Konjice ali Celje center - Dramlje. Z osebnimi vozili lahko vozniki avtocesto proti Mariboru zapustijo že na priključkih Žalec in Celje zahod.

Zastoji nastajajo tudi pred predorom Karavanke proti Avstriji, v Ljubljani na Celovški cesti proti Medvodam. Čakalne dobe so na mejnih prehodih Sečovlje, Starod, Jelšane, Obrežje in Gruškovje. V Ljubljani bo danes zaradi prireditve zaprta Zoisova cesta 0.med 20:30 in 00:30.