Izginulo letalo

Srhljivo zadnje sporočilo družini izginulega nogometaša

T.L./STA
23. 1. 2019, 09.20
Posodobljeno: 23. 1. 2019, 09.51
Deli članek:

Argentinski mediji poročajo, da je 28-letni nogometaš le malo preden je letalo izginilo z radarja preko aplikacije WhatsApp družini in prijateljem poslal pretresljivo zvočno sporočilo.

Reuters
Upanja, da bi Sala preživel, je vse manj ...

Preteklo je 36 ur od izginotja letala, s katerim je nogometaš Emiliano Sala (28) letel od Nantesa do letališča v Cardiffu, kjer naj bi se po podpisu nove pogodbe pridružil svoji novi ekipi, klubu Cardiff City. Iskalna akcija, ki so jo nadaljevali danes zjutraj, ni obrodila sadov, nogometaša in pilota niso našli. Letalo je približno 20 kilometrov severno od otoka Guernsey v Rokavskem prelivu izginilo z radarja.

Argentinski mediji poročajo, da je 28-letni nogometaš le malo preden je letalo izginilo z radarja preko aplikacije WhatsApp družini in prijateljem poslal pretresljivo zvočno sporočilo. "Sem na letalu, za katerega se zdi, da bo razpadlo. Letim proti Cardiffu," so argentinski mediji prenesli sporočilo Sale za najbližje v svet.

"Če v uri in pol od mene ne prejmete nobenih novic, ne vem, če bodo poslali koga, naj me išče, saj me ne bodo našli, veste. Oče, strah me je," je dodal Sala.