Groza v italiji

FOTO in VIDEO: 12-letno hčerko z mostu pahnil 40 metrov v globino

R.T.
21. 5. 2018, 09.25
Posodobljeno: 21. 5. 2018, 09.41
Deli članek:

Italijo je včeraj pretresla grozljiva družinska tragedija, v kateri so življenje izgubili oče, mati in njuna 12-letna hčerka.

Profimedia
Policisti in sorodniki so ga kar sedem ur zaman pregovarjali.

V kraju Francavilla al Mare v italijanski deželi Abruci je včeraj 49-letni moški v smrt poslal svojo 12-letno hčerko. Z mostu čez avtocesto jo je pahnil 40 metrov v globino. Deklica je bila na mestu mrtva, nekaj ur pozneje pa se je z istega mesta pognal še sam.

Policisti so avtocesto že po prvem krvavem dejanju nemudoma zaprli, nato pa so očeta, ki se je oprijemal varnostne ograje na mostu, skupaj z njegovimi sorodniki kar sedem ur prepričevali, naj stopi na varno. Ta je vseskozi kričal »oprostite mi, oprostite mi« in reševalce prosil, naj se ne približujejo njegovi mrtvi hčerki. Ko je opazil, da gasilci pod njim poskušajo razprostreti varnostno mrežo, se je nemudoma v smrt pognal še sam, a to še zdaleč ni konec te tragične zgodbe.

Profimedia
Umor in samomor v Italiji.

V jutranjih urah, le nekaj ur pred začetkom drame na mostu, je v bližnjem kraju Chieti skozi okno stanovanja v tretjem nadstropju stanovanjskega bloka v smrt »padla« 52-letna mati umorjene deklice. Preiskovalci zdaj tudi za to smrt sumijo očeta. Družina je sicer prebivala v Pescari, stanovanje v Chietiju pa so lastniki običajno oddajali študentom. Okoliščine družinske tragedije zaenkrat ostajajo nepojasnjene, preiskava celotnega dogajanja pa je v polnem teku. Znano je le, da je šlo za razmeroma premožno družino, saj je bil oče direktor trgovine z oblačili, medtem ko je bila mati zaposlena kot srednješolska učiteljica.

Profimedia
Stanovanjski blok v kraju Chieti, kjer je zjutraj umrla dekličina mati.

Profimedia
Umor in samomor v Italiji.

Profimedia
Umor in samomor v Italiji.

Profimedia
Umor in samomor v Italiji.

Profimedia
Umor in samomor v Italiji.