Tragična smrt

VIDEO: Opita študentka z avtobusa padla pod kolesje jeklene karavane

R.T.
9. 5. 2018, 08.42
Posodobljeno: 9. 5. 2018, 10.59
Deli članek:

20-letna mladenka je na avtobusu popivala s prijatelji, se nagnila skozi okno in izgubila ravnotežje. Študentski kampus se je zavil v črno.

Facebook
Polly je odšla za vedno.

Polly Rogers, 20-letna študentka na Univerzi Severne Karoline v mestu Charlotte, je zaradi neumnosti in objestnosti za vedno zapustila ta svet. Pred tednom dni, natančneje v torek zvečer, so se s prijateljicami iz sestrstva z avtobusom odpravile na zabavo, pri tem pa seveda veselo popivale.

Pred usodno tragedijo naj bi po navedbah očividcev zvrnila nekaj »kratkih«, nato pa naj bi se povzpela do okna za zasilni izhod, se z zgornjim delom trupa nagnila skozi in se začela spogledovati z osebami v mimo vozečih vozilih. 20-letnica je nenadoma izgubila ravnotežje, padla in obležala na sredini avtoceste. Preko Rogerseve je domnevno zapeljalo večje število avtomobilov. Bila je na mestu mrtva.

Sopotniki na avtobusu so z grozo opisovali brezvestnost voznikov, ki se na prometni avtocesti niso pravočasno ustavili, a njihovemu mnenju odločno nasprotuje strokovnjak za prometne nesreče Keque Rana, ki pravi, da so vozniki »ravnali pravilno,« ko se pred izmaličenim truplom dekleta niso sunkovito ustavljali. Rana pravi, da bi bile na tako prometni cesti v nasprotnem primeru posledice zagotovo še precej hujše.