Grozovito

Incestuozni oče postal še trojni morilec

G.G.
13. 4. 2018, 09.27
Posodobljeno: 13. 4. 2018, 11.34
Deli članek:

Po razkritju incestnega razmerja s hčerjo je 43-letni Steven Pladl povsem izgubil še tisto trohico pameti, ki jo je premogel. Ubil je »vse«, ki so mu bili blizu.

CCBI
Steven in Katie Pladl

Zgodba je pošastna in smo o njej že pisali. Za lažje razumevanje ekscesnega epiloga ponovimo nekaj dejstev. Avgusta 2016 je takrat 20-letna Katie Pladl iz ameriške zvezne države Virginija spoznala svoje biološke starše. Hitro se je navezala na očeta Stevena. Njuna ljubezen je prekoračila družbene norme in rezultirala v nosečnosti mlade Katie. Za »afero« je izvedela bivša Pladlova žena in obvestila policijo. Novembra lani, ko je par že pestoval dojenčka, so ju aretirali in obtožili zaradi incesta. Po plačani varščini so ju spustili na prostost in ju ločili. Pladlu so naložili, da v času sojenja ne sme zapustiti Virginije in Severne Karoline, prepovedali pa so mu stike s Katie in hčerkico/vnukinjo. Katie se je medtem vrnila k svojim posvojiteljem v Connecticutu. Otročiček je bil zaupan v varstvo Pladlovi materi.

Pred dnevi je Pladl prejel sporočilo, ki je sprožilo morilsko verigo dogodkov. Katie ga je poklicala po telefonu in mu dejala, da je veza med njima končana. Pladl je v sredo zvečer stopil v »akcijo«. Odpeljal se je do matere in vzel sedemmesečnega otroka ter se zapeljal do hiše v Virginiji, kjer sta živela s Katie. Malčka je ubil, nato pa se odpeljal vse do Milforda v Connecticutu, kjer je stanovala Katie. Ubil je še njo in njenega očima. Na polovici poti nazaj do svojega doma se je ustavil in ustrelil še sebe. Pošastna zgodba zaključena.