Incest

Zapustil ženo in se poročil s svojo hčerjo, s katero imata tudi otroka

R.T.
4. 2. 2018, 14.07
Posodobljeno: 4. 2. 2018, 14.07
Deli članek:

Danes 20-letna Katie Pladl iz ameriške zvezne države Virginija je avgusta 2016 prvič spoznala svoja biološka starša. V naslednjih mesecih se je preveč zbližala z očetom.

CCBI
Steven in Katie Pladl

Katie so iz razlogov, ki jih ne navajajo, po rojstvu dali v rejniško družino. Ko je dopolnila 18 let je s pomočjo družabnih omrežjih našla svoja biološka starša in z njima navezala stik. Avgusta 2016 se je preselila k očetu in mami.

Do tu vse lepo in prav. Sčasoma pa je ljubezen med očetom, 42-letnim Stevenom Pladlom, in hčerko prerasla okvire sprejemljivega. Steven je vse pogosteje spal na tleh v hčerini sobi, je opažala njegova žena, od katere se je novembra 2016 tudi ločil.

Maja lani je Stevenova bivša žena v dnevniku enega od njunin skupnih otrok prebrala, da je Katie noseča in da je oče Steven. Ogorčena je poklicala Stevena in ga vprašala, če drži navedba v otrokovem dnevniku ali gre le za bujno domišljijo. Steven je potrdil incest, še več, dejal je, da se nameravata s Katie poročiti. Bivša žena je poklicala policijo in socialne službe, ki so v naslednjih tednih potrdile, da je oče Steven. 

Policija je konec novembra lani zoper Stevena in Katie razpisala tiralico, ker ju ni več našla na starem naslovu. Prijeli so ju 27. januarja. Z njima je bil že dojenček, njun otročiček star dobre štiri mesece. Te dni se bosta morala oba na sodišču zagovarjati zaradi incesta.