"Podtaknil" ji ga je

Plastični kirurg z »morilskim« penisom ljubimko spravil v grob

R.T.
12. 4. 2018, 11.54
Posodobljeno: 12. 4. 2018, 11.57
Deli članek:

Nemški plastični kirurg bržkone ne bo več "rezal" svojih strank.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

V Nemčiji so aretirali plastičnega kirurga Andreasa Niederbichlerja, ki ga sumijo uboja svoje ljubimke. Metoda? Pred oralnim seksom naj bi si na penis natrosil smrtno dozo kokaina. Policisti Niederbichlerja preiskujejo še v povezavi s tremi drugimi primeri, ko naj bi ljubice med spolnim odnosom omamil s kokainom, vendar so jo te tri (ne)srečnice odnesle brez hujših posledic.

Niederbichler, ki so ga na kliniki Harzer v deželi Saška-Anhalt leta 2016 postavili za vodjo oddelka za plastično in rekonstruktivno kirurgijo, je svojo obrt opravljal po vsej državi, zato se preiskovalci bojijo, da bi lahko bilo žrtev še precej več. Njegovi nadrejeni namreč niso poznali njegove »temne« plati, zelo rad je namreč obiskoval spletne strani za zmenkarije, kjer je iskal potencialne ljubimke. Vsaj za eno je bilo srečanje z njim usodno. Zgodilo se je 20. februarja na njegovem domu v Halberstadtu v neposredni bližini bolnišnice. Neimenovana 38-letnica se je takrat po sporazumnem spolnem odnosu nenadoma zgrudila in pozneje v bolnišnici umrla.

Tožilstvo trdi, da ji je kokain »podtaknil« brez njene vednosti,in sicer tako, da si ga je natrosil na svoje spolno orodje, zato ga obtožujejo povzročitve hude telesne poškodbe s smrtnim izidom. »Žrtve, ki smo jih do zdaj zaslišali, so vse navedle, da so med srečanjem z njim občutile slabost. Vse so kazale običajne znake reakcije na drogo,« je pojasnil generalni tožilec Hal Roggenbuck. Kirurg sodne dneve sicer preživlja na zaprti kliniki za zdravljenje odvisnosti.