Iščejo priče

Znano, zakaj je umrl 80-letni Mariborčan

G.G.
7. 3. 2017, 15.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Včeraj so v Dravi na mariborskem Lentu našli truplo 80-letnega Mariborčana.

Gabrijel Toplak
Mrtvoglednica vzroka smrti na kraju ni mogla ugotoviti, zato je odredila sanitarno obdukcijo. (Fotografija je arhivska).

Danes je bila opravljena sodna obdukcija pokojnega, ki je pokazala, da je moški umrl zaradi utopitve, so sporočili s PU Maribor. Na podlagi doslej zbranih informacij in ugotovitev po ogledu kraja nezgode, lahko policija utemeljeno sklepa, da je tuja krivda za smrt 80-letnika izključena. 

Do sedaj zbrana obvestila in ugotovitve ogleda kraja nesreče kažejo na to, da je tuja krivda za smrt 80-letnika izključena.

Že včeraj so mariborski kriminalisti med ogledom kraja dogodka nekoliko nižje od studenške brvi v reki Dravi našli tudi pokojnikovo kolo. Zato domnevajo, da je pokojni s kolesom s pločnika zapeljal po nabrežini v reko Dravo, tam padel in se ob tem tako hudo poškodoval, da je ob tem umrl.

Kljub vsemu pa morebitne očividce policisti še vedno prosijo, da se javijo na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon Policije 080 1200 in nam pomagajo pojasniti vse okoliščine te nesreče.