Kiosk na Šmartinski

Roparji odnesli cigarete, srečke, vinjete in denar

J.P./STA
7. 3. 2017, 12.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Vsaj trije zamaskirani neznanci so v ponedeljek zvečer oropali kiosk na Šmartinski cesti v Ljubljani. Eden izmed njih je udaril prodajalca in mu zagrozil s predmetom, podobnim pištoli, po ropu pa so storilci zbežali z nekaj tisoč evrov vrednim plenom.

Profimedia
Policija storilce še išče.

Policijska uprava Ljubljana je bila o oboroženem ropu obveščena malo pred pol deveto uro zvečer. Po doslej zbranih obvestilih je znano, da so vsaj trije zamaskirani storilci vstopili v prostore kioska, pri čemer je eden od njih pristopil do zaposlenega, ga udaril ter mu zagrozil s predmetom, podobnim pištoli.

Druga dva sta v vreče spravila večje količine cigaret, loterijske srečke, vinjete in menjalnino iz blagajne. Po dejanju so vsi trije zbežali in se odpeljali z vozilom sive barve. Uslužbenec je v utrpel lahke poškodbe.

Policija storilce še išče. Eden izmed njih je bil visok med 175 in 180 centimetri, močnejše postave, oblečen je bil v črno bundo, črno trenirko s kapuco, črne športne copate in črne rokavice, v rokah pa je imel predmet, podoben pištoli. Drugi je bil visok okrog 180 centimetrov, suhe postave, na glavi je imel črno masko z izrezom za oči, oblečen pa je bil v črno jopo in svetle jeans hlače. Tretji je bil visok okoli 175 centimetrov, srednje postave, s črno masko, oblečen pa je bil v črno jopo, črno trenirko, črne copate in črne rokavice.