Črna kronika

Umrl zaradi tekmovalca v resničnostnem šovu Kmetija

uk
14. 9. 2015, 08.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Zaradi Lepomirja Bakića, enega od tekmovalcev v resničnostnem šovu Farma (Kmetija), se je najprej vnel spor na družbenem omrežju Facebook, nato pa se je prenesel na ulico, kjer je žal prišlo do smrtnega primera.

Facebook

Lepomir Bakić (na fotografiji) je eden od udeležencev srbskega resničnostnega šova Farma (Kmetija). Je sicer bivši policist, slaven pa je postal, ko je po svetovnem medmrežju zakrožila fotografija njegove zadnjice.

Prav zaradi te fotografije je bil suspendiran iz službe, nato pa se je prijavil na resničnostni šov. V Farmi se je nenehno prepiral s sotekmovalcem Kristijanom Golubovićem in njun prepir se je očitno prenesel tudi med gledalce.

Na usodni dan so se prek družbenega omrežja Facebook prepirali prav zaradi omenjene fotografije. V besedni dvoboj sta se zapletla 16-letni A. R. in 19-letni Kenan Sulejmanović iz Novega Pazarja in se nato dogovorila za pretep pred športno dvorano.

Oba sta tja prišla s prijatelji in vsi so bili oboroženi. V pretepu je bil Kenan večkrat zaboden, ranjen je bil tudi A. R. Oba so prepeljali v bolnišnico, Kenan je zaradi hudih ran umrl, A. R. pa naj bi bil zunaj smrtne nevarnosti. Prav grozljivo je dejstvo, da so ljudje pripravljeni ubijati in ne nazadnje tudi umreti zaradi nekaj neumnih komentarjev na resničnostni šov.