Črna kronika

Domnevno mrtvo Klavdijo našli »na smrt zadeto«

ss
21. 8. 2015, 07.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Tragično nesrečo je policistom prijavil Klavdijin fant Rajko, ki je zaradi mamil prav tako končal na toksikološkem oddelku.

Arhiv Svet24

Beograjski policisti so v sredo prejeli prijavo, da se je 24-letna Klavdija R. smrtno ponesrečila pri padcu v jašek za odpadne vode v propadlem vojaškem kompleksu Lisičji potok.

Stekla je preiskava, trupla ženske pa nikjer, nesrečnico so nato še isti dan našli povsem omamljeno v enem od objektov znotraj kompleksa, od koder je bila nemudoma prepeljana na zdravljenje, poroča Blic.

Ni znano, kaj sta vzela

Tragično nesrečo je »prijavil« Klavdijin fant, 24-letni Rajko K. Možakar se je vrgel pred avto, ki je peljal mimo kompleksa, in voznika prosil za pomoč, češ da se je njegova partnerica ubila. Policisti bodo Rajka za začetek kazensko ovadili zaradi nepooblaščenega vstopa v vojaški objekt. Tudi on je po informacijah Blica zaradi mamil končal na toksikološkem oddelku. S katerimi drogami sta mlada narkomana eksperimentirala, ni znano.

Slišal se je vik in krik

Bližnji prebivalci so v noči na sredo v bližini propadajočega vojaškega kompleksa slišali direndaj, kot da bi nekdo prirejal divjo zabavo. Kar se po besedah domačinov dogaja pogosto, saj kompleks ni varovan, dostop do njega pa prost, ker so nepridipravi uničili del ograje, ki preprečuje vstop v notranjost, še piše Blic.