Črna kronika

Zapeljal v reko

M.J.
27. 12. 2013, 10.32
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Gorenjski operativno komunikacijski center je preko praznikov sprejel obvestilo o devetih prometnih nesrečah z materialno škodo. V nesrečah je bila poškodovana ena oseba. Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 7-krat posredovali na javnem kraju in 8-krat v zasebnem prostoru.

Zajem zaslonske slike (simbolna fotografija).

Obravnavali so tudi delovno nesrečo v gozdu s smrtnim izidom. S področja kriminalitete  pa  so  obravnavali  sume  kaznivih  dejanj  tatvina, vlom, poškodovanje tuje stvari in tatvina motornega vozila.

Škofjeloški  policisti  so pred naseljem Hobovše obravnavali prometno nesrečo, v kateri je 41-letni voznik z osebnim avtomobilom zaradi nepravilne strani vožnje zapeljal izven vozišča v reko. V nesreči je bil voznik lažje telesno poškodovan. 

Kranjske  policiste  je  v  sredo  ob  10.  uri poklical občan iz Kranja in naznanil,  da  je  bilo  preko  noči  ukradeno  kombinirano  vozilo  znamke Volkswagen, tip Transporter, srebrne barve, reg. št. KR FA-805.

Gorenjski  policisti  so  bili  v  torek ob 11.40 uri obveščeni, da se je v gozdu  pri  naselju Sveti Florjan nad Škofjo Loko zgodila delovna nesreča v kateri je ena oseba zaradi hudih poškodb umrla.