Popolna preozbrazba

Jasna Koper: Čeprav je težko, vem, da je to dobro zame!

K. Š.
29. 4. 2019, 13.01
Posodobljeno: 29. 4. 2019, 13.07
Deli članek:

"Ko mi je težko, pomislim, da je vse to dobro zame. Sama sem se odločila, da naredim nekaj zase, zato mi veliko pomeni vsak korak, ki ga naredim," pove Jasna, ki se je pridružila naši preobrazbi

Max Verderber
Jasna Koper je pripravljena!

Jasna se že prehranjuje tako, kot je povedala naša diplomirana dietetičarka, Katja Simić in pravi, da ni niti malo lačna in da ima vsega dovolj. "Predvsem bi rada čim prej osvojila prehranske navade in se lotila te preobrazbe tako, kot je treba. Prepričana sem, da bom kondicijo potrebovala za nadaljnje življenje in zato sem toliko bolj vesela, da sem se lotila spremembe," pove.

Velika sprememba, veliko informacij

Jasna pravi, da ji je obisk pri diplmirani dietetičarki odprl oči. "Zdel se mi je izjemen. Prejela sem veliko koristnih informacij, ki so še kako pomembne in potrebne pri prehrani. Predvsem mi je bilo všeč, ko sem izvedela, česa mi primanjkuje in kaj moram jesti, da bom ostala zdrava in fit," razkrije in doda, da je v preteklosti jedla premalo takih stvari, ki so zdrave, predvsem pa preveč monotono in neraznoliko hrano. 

"Sedaj se trudim, da pojem več zelenjave in stročnic, izogibam pa se sladkorju," je razkrila. 

V podporo sta ji pri Popolni preobrazbi hči Nika in njen partner, pa tudi ostali prijatelji in znanci, ki jo spremljajo na njeni poti.