Popolna preozbrazba

Velika nagradna igra: Glasujte za najbolj simpatično finalistko!

K. Š.
23. 4. 2019, 14.44
Posodobljeno: 23. 4. 2019, 15.19
Deli članek:

Našo akcijo Popolna preobrazba lahko spremljate v revijah Zarja, Maja in Bodi zdrava ter na naši spletni strani. Glasujte za najbolj simpatično finalistko in osvojite mega nagrade!

Oglasno sporočilo
Glavna nagrada

Naše dame bodo svoj svet postavile v ravnovesje 

Letošnja pomlad bo drugačna. Letos bomo petim damam obrnili življenje na pravo stran in njihov svet ponovno postavili v ravnovesje. Dobili smo finalistke naše akcije Popolna preobrazba, ki si jih že lahko pogledate TUKAJ. 
Marija, Manuela, Tamara, Jasna in Urša so nas prepričale, da si prav one zaslužijo priložnost za to, da najdejo stik s seboj, opustijo slabe navade in zaživijo bolj zdravo življenje. 

5 žensk, 5 zgodb, 5 želja in 5 sprememb!
Vsaka med njimi nosi svojo zgodbo, vse pa imajo skupni imenovalec: resnično si želijo spremembe. Zato so nas prepričale in zato je skrajni čas, da jih spoznate tudi vi. 

Katera je najbolj simpatična?

Njihove predstavitve najdete TUKAJ, na spletni strani pa lahko tudi glasujete za tisto, ki vas bo najbolj prepričala. 

Vsak teden čudovite nagrade!

Prav vsak teden bomo med vas, ki boste glasovali, razdeljevali številne nagrade, ki jih bodo prispevali naši partnerji projekta. Na koncu pa bomo izžrebali glavno nagrado, saj eden izmed vas, ki boste pridno pošiljali svoje glasovnice, dobi glavno nagrado, čudovit retro Blender SMEG. 

Oglasno sporočilo
Blender Smeg

To pa še ni vse! Najbolj simpatična finalistka bo ravno po vaši zaslugi lahko odšla na čudovit oddih v Hotel Palace Kempinski Portorož. 

ODDAJTE SVOJ GLAS in si prislužite lepe nagrade!